Levi & Senna prematuur geboren met 28 weken, tweeling, Martini ziekenhuis, couveuse, gebroken vliezen, stuitligging, sonde, buidelen

Levi & Senna

Levi & Senna prematuur geboren met 28 weken, tweeling, Martini ziekenhuis, couveuse, gebroken vliezen, stuitligging, sonde, buidelen

 
Van de fotograaf:

Op 26 September mocht ik op bezoek bij Levi en Senna in het Martini Ziekenhuis.

Samen liep ik met papa en mama richting de High care van het Martini ziekenhuis. Daar aangekomen lagen 2 hele mooie kereltjes samen in de couveuse. Senna lag lekker tegen zijn broer Levi aan en hielt hem stevig vast. Met 28 weken werd jullie warme plekje in mama’s buik verruild voor een plekje in de couveuse in het ziekenhuis in Zwolle. Nog geen uur naar de babyshower braken de vliezen van mama. Omdat jullie beiden in stuitligging lagen was een natuurlijke bevalling niet mogelijk. Een paar uur later lag mama al op de operatiekamer om jullie geboren te laten worden. Al huilend kwamen jullie ter wereld en maakte meteen een goede start door zelfstandig te ademen. Superknap!

Nu in het martini ziekenhuis doen jullie het super goed. Jullie krijgen beiden nog wat zuurstof via het zuurstofslangetje in jullie neus en daarnaast hebben jullie nog een slangetje in de neus voor de voeding. Jullie doen het zo goed!

Tijdens de fotoshoot mochten jullie lekker bij mama op de borst liggen. Zodra jullie op de borst werden gelegd door de verpleegkundige werden jullie zo lekker relaxt. We kregen zelfs af en toe een glimlach van Senna. Levi lag lekker in elkaar gedoken door te slapen.

Lieve Senna en Levi, ik hoop dat jullie samen met papa en mama een hele mooie toekomst ter gemoed gaan. Nu de komende weken nog lekker groeien en bloeien en dan over een paar weken lekker met papa en mama mee naar huis. Ik vond het heel bijzonder dat ik tijdens deze fotoshoot even aanwezig mocht zijn in een klein moment van jullie leven. Bedankt <3 Liefs Marieke (fotograaf Stichting Earlybirds)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.