Leon prematuur geboren met 29 weken, OLVG-Oost Amsterdam

Leon

Leon prematuur geboren met 29 weken, OLVG-Oost Amsterdam
Ouders Leon:

Na een zwangerschap van 29 weken was het dan zo ver, Leon kwam de wereld verkennen. Met zijn prachtige bos haar en kracht, veroverde je meteen onze harten. De weken voorafgaand aan de bevalling waren al erg zwaar geweest voor ons. Toen de kleine leeuw er was voelden we blijdschap, trots en opluchting, maar kwam er ook een periode van zorgen. Gelukkig deed hij het al snel heel goed en werd Leon overgeplaatst naar een ziekenhuis dichter bij thuis. Op het moment van de fotoshoot was Leon ruim 35 weken en klaar om te leren drinken.

Bedankt Nicole voor de prachtige herinnering die je ons gegeven hebt. De foto’s helpen ons deze periode af te sluiten en te verwerken, om ons op te maken voor een mooie reis naar huis.

—————
Fotograaf:

En ook deze keer weer mocht ik naar het mooie OLVG-Oost ziekenhuis in Amsterdam om een reportage te verzorgen van een lief klein mannetje. Deze keer was dat een reportage van lieve, kleine, Leon. Met 29 weken geboren, en inmiddels al weer wat weekjes oud. Wat lag hij er ontzettend lief bij, toen ik binnenstapte. Helemaal tevreden in zijn wiegje te slapen. En wat een prachtige bos haar!

Leon vond het prima om gefotografeerd te worden; de kliks van de camera stoorden hem totaal niet. Ook niet toen hij even later lekker in de armen van zijn super trotse ouders lag. Hoe fijn ook de berichten van zijn ouders dat Leon steeds meer stapjes maakt in de goede richting, zoals bijvoorbeeld de toename van zijn gewicht. Mijn tijd met Leon en zijn ouders vloog om.

Ik heb ontzettend genoten van de warmte en liefde die je van je ouders krijgt, Leon. Groei maar verder snel flink door, zodat je ook thuis in al die liefde mag opgroeien!
Liefs, Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.