Veerle prematuur geboren met 34 weken, Radboud ziekenhuis, gebroken vliezen, borstvoeding, sondevoeding, buidelen

Veerle

Veerle prematuur geboren met 34 weken, Radboud ziekenhuis, gebroken vliezen, borstvoeding, sondevoeding, buidelen
Van de ouders:

Het was een bijzondere dag, 21 juli de dag dat Veerle geboren werd. Maar ook de dag van de intocht van de vierdaagse, de dag waarop we naar het Radboud ziekenhuis gingen aan de Via Gladiola. Alleen even controleren of er niks aan de hand was. In het ziekenhuis hoorde we dat de vliezen gebroken waren en nog geen vijf uur later waren we de trotse ouders van Veerle.

Ze was er klaar mee bij mama in de buik en wilde nog wat van de intocht van de vierdaagse meemaken, 6 weken te vroeg maar ze kon gelijk al zelfstandig ademhalen. Na een voor papa en mama spannende tijd gaat het nu heel goed met Veerle. Ze gaat met grote stappen vooruit, alleen nog maar zelfstandig drinken en dan mogen we naar huis. Lekker met zijn drieën thuis. We kunnen niet wachten.

———–

Van de fotograaf:

8 augustus mocht ik kennismaken met Veerle en haar papa en mama. De dames hadden een suite voor zichzelf zodat we ongestoord en rustig een mooie reportage konden maken. Nadat papa mij oppikte bij de hoofdingang zijn we samen naar hen toegegaan. Wat een prachtig meisje met een mooie naam…Veerle! Deze naam staat haar goed.

Veerle mocht al borstvoeding en op 8 augustus heeft zij haar persoonlijke drinkrecord gevestigd! Wat supermooi om de reactie van papa en mama te zien. Dan ben je blij en trots als ouders zijnde! De sondevoeding ging dus even iets minder…Veerle zat vol. Daarna heerlijk gebuideld bij papa, even fijn uitbuiken. Mama gaf heerlijke kusjes! Zo ziet genieten er dus uit!

Gisteren hoorde ik van papa dat de voedingen echt heel goed gaan. Nu maar hopen dat Veerle binnenkort lekker mee naar huis mag! Ik ga duimen!
Liefs Claudia

1 antwoord
 1. tineke
  tineke zegt:

  Hallo ouders van Veerle,

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter Veerle. Wij zijn op 21-07-2017 ook trotse ouders geworden van een dochter Veerle. Ook 6 weken te vroeg!
  Geniet ervan! Hopelijk dat ze het net zo goed doet als onze Veerle.
  Veel geluk samen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.