Laura, prematuur geboren met 27 weken waterpokken quarantaine

Laura

Laura, prematuur geboren met 27 weken waterpokken quarantaine

Dit is Laura!

Laura verraste haar ouders na 27 weken op 5 juli 2016
13 weken te vroeg geboren en ze woog 1130 gram, maar wat topper!

Een paar dagen voordat ik namens de Stichting Early Birds Laura mocht fotografen, kreeg ik het bericht van haar moeder, dat Laura in aanraking was gekomen met waterpokken. Hierdoor moest Laura drie weken in quarantaine. Met spoed moest er voor Laura een medicijn komen vanuit Rotterdam naar Groningen. Dit waren spannende tijden voor de ouders van Laura.

Drie weken later kreeg ik het goede bericht, dat Laura uit de quarantaine mocht! Op 17 augustus 2016 mocht ik kennis maken met Laura, haar ouders en haar stoere broer Willem. Laura lag heerlijk te slapen , werd lekker gewassen en verzorgd door papa en mama, en kreeg heel veel knuffels van Willem. Zo trots op zijn zusje! Gelukkig doet Laura het erg goed.

Lieve Laura, wat ben je al sterke meid. Hopelijk kun je over een paar weekjes heerlijk thuis genieten en groter groeien, zodat je over een poos heerlijk kunt spelen met Willem.

#Dankbaar#

1 antwoord
  1. Brenda
    Brenda zegt:

    Heel erg blij voor Laura! Sterke kleine meid. En hele mooie foto’s!
    Echter jammer dat er niet bij wordt gezegd hoe ze aan de waterpokken kwam.. en dat er nog een kindje aan is bloot gesteld wat erg veel pijn en verdriet heeft veroorzaakt.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.