Mees, prematuur, geboren met 34 weken en 1 dag. longrijping, klaplong Zuyderland Heerlen

Mees

Mees, prematuur, geboren met 34 weken en 1 dag. longrijping, klaplong Zuyderland Heerlen

Met 34 weken en 1 dag is Mees geboren. De longen van dit kleine mannetje waren nog niet gerijpt, met als gevolg dat Mees een klaplong heeft gekregen.
Nadat Mees van Veldhoven naar Zuyderland Heerlen is overgeplaatst ben ik langs gegaan voor de reportage. Mees dronk al beter en als hij goed blijft drinken kan dit gezinnetje weer snel naar huis.

Richelle & Mark bedankt dat ik deze reportage mocht maken van Mees en ik wens jullie nog veel gezondheid en liefde!

Liefs Marischa

“Onze lieve zoon Mees is op 26 augustus in het Zuyderland in Heerlen geboren. Hij kwam 6 weken te vroeg ter wereld. Mees had een goede start, maar had hulp nodig met zijn ademhaling. Na 2 dagen volgde er een klaplongetje, waardoor we naar de IC in Veldhoven zijn overgebracht. Dat waren spannende dagen. Onze kanjer maakte grote sprongen en na 5 dagen mochten we terug naar Heerlen. Inmiddels is Mees op de goede weg en kunnen we hopelijk snel thuis van hem gaan genieten.

Met deze fotoreportage had onze lieve vriendin Melanie ons willen verrassen. We moesten ons echter zelf hiervoor aanmelden, dus heeft ze ons over de verrassing verteld. Dit hebben we gedaan en we werden ook nog uitgekozen. Super gewoon!
Marischa is vervolgens een prachtige reportage komen maken van onze kanjer Mees. Dank je wel hiervoor, we hebben genoten.”

Liefs Mees, Mark en Richelle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.