Kyran prematuur 31 weken

Kyran

Kyran prematuur 31 weken

Lieve Kyran,

Als ik bij je kom lig je heerlijk te slapen in je bedje. Papa en mama vertellen dat je elk moment wel wakker zult worden voor een voeding, maar het lijkt erop dat je het er heerlijk van neemt om te blijven slapen.

Wat een relaxed mannetje ben je met een prachtige bos haar! Gelukkig laat je je na een tijdje een beetje horen en wordt je verschoond, geknuffeld en heel liefdevol geborgen gehouden door mama en papa. Ze verzorgen jou met zoveel geduld en liefde en je reageert er ook zo positief op.

Na een schone luier en een schoon rompertje mag je lekker bij papa liggen voor een flesje… maar eigenlijk ben je te moe om dit helemaal zelf te doen. Na een paar goede slokken val je weer lekker in slaap en krijg je de rest van de voeding via je neussonde.

Je wordt overspoeld met kusjes en knuffeltjes van papa en mama. Ik geef ze groot gelijk. Je hebt een onwijs knuffelgehalte. Stiekem spiek je nog af en toe met 1 oogje en trakteert ons op lieve lachjes.. Maar! Uiteraard laat je die alleen zien als ik net mijzelf omdraai of van plek verander.

Het is ook niet belangrijk om dit perse op de foto te hebben. Het feit dat je zo heerlijk tevreden bij papa en mama ligt is opzicht al goud waard.

Sterk maar goed aan lieve Kyran. Hopelijk mag je snel naar huis samen met papa en mama!

Liefs, Lin

3 antwoorden
 1. oma Trix
  oma Trix zegt:

  Ja,wat een heerlijk mannetje hè? 🙂 Wij zijn zo trots op dit kleine vechtertje en zeker niet minder op de liefdevolle geduldige ouders. Kyran had zich geen betere ouders kunnen wensen. Nog even wat aansterken en dan hopelijk snel naar zijn eigen bedje in zijn prachtige kamer.

  Beantwoorden
 2. Oma Diana
  Oma Diana zegt:

  Leuk om te lezen dat we een prachtige kleinzoon hebben, maar dat wisten we natuurlijk al lang, ha, ha. Dit initiatief van Earlybirds vind ik geweldig en het zijn zulke mooie foto’s geworden. Heel waardevol. Nog even geduld en dan mag Kyran naar huis. Stoer mannetje met stoere ouders.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.