Keyano

Keyano
Donderdag 24 juli ben ik op bezoek geweest bij Keyano en zijn ouders in het Flevoziekenhuis in Almere. Hij is na een zwangerschap van 29 weken met een keizersnede gehaald, omdat hij niet goed groeide. Toen was hij nog maar 835 gram, dus nog heel erg licht. Sinds een paar weken is hij vanaf het VU ziekenhuis richting Almere gegaan, inmiddels is hij de 2 kilo al gepasseerd.

De afgelopen dagen ging het best goed, hij kon al wat zelf drinken. Alleen vandaag ging het jammer genoeg niet zo goed. Keyano was erg moe, hij sliep vandaag eigenlijk alleen maar. Zijn ouders waren hier erg bezorgd over. Ze hadden erg naar de fotoreportage uitgekeken en hadden hem graag in badje willen doen. Maar omdat het wat minder goed ging, kon dat maar beter niet vandaag. Papa heeft Keyano even in zijn armen gehad, zo heb ik ook een paar foto’s van Keyano met zijn trotse ouders gemaakt.

Lieve Hulmo en Ramona, ik hoop dat jullie mooie jongen snel aansterkt en met jullie mee naar huis mag…  en dat jullie deze lange en emotioneel zware periode een plekje kunnen gaan geven en met z’n drieën van elkaar kunnen gaan genieten… Heel erg veel geluk samen.

Liefs Geke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.