Kayleigh prematuur 27 weken

Kayleigh

Kayleigh prematuur 27 weken

Wij hebben ons kindje gered.

Op zaterdag ochtend 17 oktober voelde ik mijn baby minder bewegen. Dit voor mij was al een rood vlaggetje aangezien ik dezelfde week hoge bloeddruk had en medicijnen daarvoor slikte. Wij hebben het ziekenhuis gebeld en ik moest gelijk aan de CTG. Bleek dat de hartslag van de baby telkens daalde.

Gelijk infuus en spoedsectio gehad. Na 27.6 weken zwangerschap, om 21:33 uur is ons prachtig wonderkindje Kayleigh Noëlle James geboren met 750 gram. Wat een rollercoaster ride was het voor ons en Kayleigh. De angst, de vermoeidheid, het verdriet, alle emoties waren aanwezig. Kayleigh was vanaf dag 1 al een pittige tante die van haar  liet horen. Samen met z’n drietjes, hebben wij dagelijks onze routine behouden. Verschonen, buidelen, zingen en verhaaltjes vertellen en als laatst bidden. Door de weken heen, waren het twee stappen vooruit en weer een stap terug. De beademing, de CPAP, de saturatiedalingen en bradycardie, de infecties en het infuus. Vervelende termen voor ouders van de NICU.

Na totaal 91 dagen in het ziekenhuis (Sophia en Vlietland) mocht Kayleigh eindelijk naar huis en zij weegt nu 2,5 kilo. Erg toevallig dat ons fotoshoot met de Earlybirds werd ingepland op de dag dat zij naar huis mocht (onbewust). Wij hebben een moeilijke start gehad, maar dankzij de steun uit ons omgeving, de verpleegkundigen en specialisten, zijn wij er doorheen gekomen.

Wij willen Earlybirds en Chadé bedanken voor deze mooie belevenis, dat wij de mogelijkheid hadden om dit speciale moment op te nemen.

Groetjes,
Raul, Geneviève en Kayleigh James

***********

De fotograaf:

Wat bijzonder dat ik Kayleigh mocht fotograferen op de dag dat zij naar huis mocht nadat zij precies drie maanden in het ziekenhuis heeft gelegen. We zijn de reportage gestart met een lekker warm bad wat Kayleigh ontzettend fijn vond, je zag haar echt genieten. Na het bad werd zij weer warm aangekleed en kreeg zij bij mama de fles.

De ouders hadden mij gevraagd om ook nog een aantal foto’s te nemen van hun vertrek uit het ziekenhuis, dit was erg bijzonder. Ook het afscheid met de verpleegkundigen was voor de ouders erg emotioneel.

Lieve Kayleigh, ik wil je heel veel geluk voor de toekomst wensen!

Liefs, Chadé

1 antwoord
  1. Ms. Richardson
    Ms. Richardson zegt:

    Congratulations with your new bundle of joy, it sounds like it was a rather bumpy ride, but by Gods grace mother and daughter are doing well, also congratulations proud grandparents. Take care of your special delivery, an angel.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.