Kaj prematuur geboren met 28 weken, Maasstad Rotterdam, MMC, couveuse, sonde, buidelen

Kaj

Kaj prematuur geboren met 28 weken, Maasstad Rotterdam, MMC, couveuse, sonde, buidelen

 
Van de fotograaf:

Op een mooie lentedag stapte ik het Maasland ziekenhuis in Rotterdam binnen. Hier ontmoette ik de ouders van Kaj en ook zijn grote broer en zus waren mee. Kaj is geboren met 28 weken; net als zijn grote broer. Na een tijdje in het Maxima ziekenhuis in Veldhoven, mocht Kaj gelukkig naar het Maasstad ziekenhuis. Ondanks dat het alsnog een eindje van huis is, toch alweer een stukje dichterbij.

Toen ik binnenkwam lag het kleine ventje nog lekker te slapen, maar al gauw werd hij een beetje wakker. Na het verschonen en toen de kap van de couveuse ging, waren zijn oogjes regelmatig open. Wat was het mooi om dit gezinnetje te zien; trotse papa, mama, broer en zus. De manier waarop papa naar zijn zoontje keek en de glinsterende oogjes van Kajs grote broer zorgde constant voor een glimlach op mijn gezicht. Zó mooi, zo liefdevol! Kaj mocht nog lekker bij mama buidelen. Eerst keek hij nog even nieuwsgierig en met grote ogen naar mama en naar de camera, maar al dat kijken en al die mensen kostte hem toch wel héél veel energie. Hij viel dan ook snel lekker in slaap.

Lieve Kaj; wat een vechtertje ben jij. Je hebt geen makkelijke start en je zal nog goed moeten groeien, maar met zo een liefdevol gezin die voor jou zorgt, gaat dat vast goed komen. Eet, groei en slaap maar goed, zodat je snel wat meer zelf kan. Papa en mama; bedankt dat ik jullie mocht vastleggen. Wat een fijn gezin zijn jullie. Geniet van elkaar!

Liefs,
Samantha

————-

Van de ouders:

Het gaat steeds beter met Kaj. Hij heeft minder incidentjes, zoals ze dat in het ziekenhuis noemen. Hij groeit goed en wordt steeds sterker.

We zijn heel dankbaar dat jij en Stichting Earlybirds deze fotoshoot gedaan hebben. De collage die je gestuurd hebt, is al een mooie weergave van deze periode en een bijzondere herinnering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.