Vick prematuur geboren met 30 weken, dromenland, knuffelen, sonde, flesvoeding

Vick


Vick prematuur geboren met 30 weken, dromenland, knuffelen, sonde, flesvoeding

Door de fotografe:

Ik mocht kennis maken met Vick en zijn papa en mama. Vick is geboren met 30 weken en heeft dus al een heftige periode achter de rug met zijn ouders. Op de dag van de shoot is Vick 35 weken en wauw wat doet hij het goed!!

Als ik binnen kom ligt hij nog heerlijk in dromenland, maar het is tijd voor een schone luier en een flesje. Eerst even rustig wakker worden hoor…

Wat een prachtig mannetje en speciaal voor de fotoreportage gingen zijn oogjes nog even open…heel even maar…. Vick heeft heerlijk geknuffeld bij papa en mama en hij was erg blij met zijn gehaakte birdje en nicu. We hopen dat hij ze goed gaat gebruiken de komende tijd, want Vick lijkt er een sport van te maken om dat vervelende sonde slangetje eruit te trekken.

Wat een prachtig mannetje. Lieve kleine Vick en papa en mama, ik wens jullie een hele mooie toekomst samen en dat Vick maar goed mag groeien en zijn flesjes leeg blijft drinken zodat jullie snel fijn met zijn drietjes naar huis mogen! Daar wacht een grote zus vast met smart op haar kleine broertje!

Liefs Claudia de graaf

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.