Kai prematuur geboren met 28 weken en 4 dagen Isala Zwolle, couveuse, Flevo ziekenhuis, sonde

Kai


Kai prematuur geboren met 28 weken en 4 dagen Isala Zwolle, couveuse, Flevo ziekenhuis, sonde

Dit is Kai en hij is met 28 weken en 4 dagen geboren in het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Mama had eigenlijk een voorbeeldige en zorgeloze zwangerschap, totdat ze 2 weken voor Kai’s geboorte per ongeluk met haar buik tegen een paaltje is opgelopen. Na een spoedecho gemaakt te hebben, leek alles in orde, maar heeft de klap heeft er waarschijnlijk toch voor gezorgd dat Kai 30 september ineens spontaan geboren werd.

Mama was de eerste 4 dagen na zijn geboorte erg verdrietig en onzeker maar gelukkig ging alles goed met Kai en maakte hij al snel grote stappen vooruit. Op dag 12 verhuisde hij dan ook naar het Flevoziekenhuis waar hij al snel vanuit de couveuse naar een wiegje mocht. Het is een temperamentvol mannetje, die erg behendig is in het zelf verwijderen van zijn snorretje en zijn sonde, waardoor ze in het Flevoziekenhuis hun handen vol aan hem hebben. Kai kreeg helaas op de dag van de fotoshoot wel een oogtest, waarbij zijn ogen moesten worden gedruppeld en hij zijn mooie grote ogen op alle foto’s stijf dicht heeft gehouden.

Lieve Kai, wordt maar snel groot en sterk zodat je met papa en mama naar huis mag!

1 antwoord
  1. Miranda
    Miranda zegt:

    Lieve Kai, ik heb gisteren bij jou bedje gezeten. Ik had papa en mama een bericht gestuurd dat ik toch wel eens een kijkje wou nemen. Zo’n prachtig mannetje ben je, je doet het zo goed en wat heb je een power! In één oog opslag was ik helemaal verkocht van je. Groei maar goed en groei maar groot kleine man………. Ik heb nog een klein gedichtje voor je, samen slapen samen dromen over morgen en vandaag, groter groeien sterker worden, wanneer? Dat is de grote vraag. Samen slapen samen dromen van een mooie toekomst thuis. Groter groeien sterker worden en dan samen mee naar huis. Dikke kus kleine man. En een dikke knuffel voor papa en mama

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.