Julian

Julian

 

Wauw. Ik heb weer een prachtige shoot achter de rug. 12 mei mocht ik langs de kleine Julian. Geboren met 29 weken en dus een echt prematuur kindje. Klein was hij zeker maar het 1e wat ik zag was een geliefd, bijzonder, mooi en teder kindje. Julian heeft een prachtig huidje en doet het zo goed. Ongelooflijk om te zien hoe goed de jonge ouders met hem omgaan. De moeder van Julian ken ik van vroeger en daarom was het extra bijzonder dat ik hun kindje mocht fotograferen.

Julian mocht lekker in bad en daar genoot hij echt van. Ondertussen kon ik mooie plaatjes schieten. Daarna mocht Julian fijn bij papa op schoot. Een mooie moment tussen vader en zoon. Julian liet zijn karakter ook direct goed zien. Als de camera op hem gericht was deed hij erg serieus, maar zodra ik ook maar even met mama stond te praten kon meneer erg lief lachen. We hebben echt kunnen genieten van zijn eigenwijze gezichtje. Gelukkig kon ik aan het einde van de shoot een lief, klein, ondeugend lachje vastleggen toen hij in zijn bedje lag. Uiteraard liet hij zijn big smile zien toen de camera in mijn tas zat, haha. Het was een fantastisch uurtje met dit gezin!

Lieve Arnold, Wilma en kleine Julian, ik wens jullie een gezonde & bovenal liefdevolle toekomst toe.

Tot de volgende keer 😉

*******

De ouders:

Zondag met 28 weken ben ik op genomen in het Isala ziekenhuis te Zwolle omdat ik 2 cm ontsluiting had.
Ik ben direct aan de weeënremmers gelegd en heb ik longrijpings gehad. Omdat het rustig bleef mocht ik vrijdags naar huis toe, maar ik mocht niks meer doen. dinsdag zijn me vliezen gebroken en ben ik weer opgenomen in het ziekenhuis van Zwolle. Ook toen bleef het rustig.

Tot woensdag avond, toen begon het toch te rommelen en 2 uur later is ons kleine maar sterke mannetje geboren.
Julian had gelijk een hele goeie start en liet al snel merken dat hij een pittig mannetje is. Ondertussen is hij al hard aan het oefenen om uit een flesje te drinken. Over paar weekjes mag je al lekker met ons mee naar huis.

We zijn er trots op dat ons mannetje op zulke mooie foto`s mag staan. Daarom willen we Everdien bedanken voor het maken van de foto’s.

Groetjes Arnold & Wilma

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.