Julia prematuur 33 weken sondevoeding

Julia

Julia prematuur 33 weken sondevoeding

Julia,

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik foto’s wil gaan maken van Julia. Leuk, na 2 jongens een meisje. Toch weer even anders en leuk voor de afwisseling! Niet wetend dat ik niet de enige was met een soort gelijke reactie. In het ziekenhuis vertelde Julia’s moeder dat de zusjes van Julia dezelfde reactie hadden na 3 broertjes op rij. Julia is dus in een groot gezin terecht gekomen wat garant zal staan voor veel gezelligheid en liefde. Na een paar minuten wordt het me namelijk al duidelijk hoeveel Julia’s moeder van haar houdt. Zo blijkt wel weer dat ieder kind bijzonder is, hoeveel kinderen je ook hebt, ze zijn allemaal even dierbaar.

Julia is 2 weken geleden geboren toen ze pas 33 weken was, maar ondanks dat is het echt al een pittige meid. Ze reageert meteen als ze haar moeder hoort, maar ook het klikken van mijn fototoestel blijft niet onopgemerkt. Meteen gaan de oogjes op zoek naar waar het geluid vandaan komt.  Ik had sowieso het geluk dat tijdens mijn bezoek Julia ook echt een andere fase in ging. Voor het eerst geen rompertje meer, maar echte kleertjes en ze mocht van de couveuse naar een wiegje! Het enige dat haar in het ziekenhuis houdt is een sonde voor de voeding. Als ze nog iets beter leert drinken dan staat er niets meer in de weg om naar huis te gaan.

Hartelijk bedankt dat ik Julia mocht ontmoeten en met zoveel pit gaat het vast goedkomen tussen haar broers en zussen!

Mike Poodt

*********************

Reactie van de ouders:

Wat zijn we blij met de bijzonder mooie foto’s die gemaakt zijn van ons mini-mensje: Julia! Het was een ontzettend leuke en bijzondere ervaring om mee te maken hoe onze kleine meid gefotografeerd werd. Bedankt Mike! Heel waardevol dat je dit voor ons hebt gedaan!

Papa & mama van Julia

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.