Julia

Van de ouders:
Lieve Julia daar ben je dan! Op maandag 18 juli 2022, kwam je ter wereld na een zwangerschap van 30+4 dagen.
Helaas was de zwangerschap niet zonder zorgen, we wisten al dat je een groeiachterstand had, hiervoor moesten we 2x per week op controle komen in het ziekenhuis.
Bij 28+1 werd mama opgenomen in het ziekenhuis, dit was een hele spannende dag omdat de artsen dachten je die nacht nog te moeten gaan halen. Gelukkig ben je uiteindelijk nog tot 30+4 in de buik gebleven.
Je kwam met een keizersnede ter wereld met 1000 gram. Wat was je mini, maar dapper, sterk en een pittige tante! Slechts 2 dagen had je minimale ademhalingsondersteuning nodig, daarna kon je het ademen al zelf.
Na 1,5 week op de NICU mocht je over naar de medium care om daar verder te groeien! Omringd door aandacht, liefde, trots en geluk van papa, mama en iedereen die voor je zorgt, doe je het zo goed!
Op 8 augustus kwam Marieke foto’s van jou maken, geregeld via stichting Early Birds, want ja jij was wel een Early Birdje!
Marieke was lief, geduldig, legde alles goed uit, gaf veel informatie en maakte foto’s met alle rust die Julia nodig had.
Voor ons als ouders was deze dag ook wel spannend, de eerste “vreemde” persoon bij Julia. Maar het ging met zoveel geduld en liefde dat t vanzelf ging! Dankje Marieke, ook namens Julia!
De foto’s zijn prachtig geworden! Tevens de eerste foto’s waar we met zijn 3’en als gezin opstaan! Trots en kwetsbaar!
Van de fotograaf:
Op een warme zomerdag tref ik een heel klein en prachtig meisje aan in haar couveuse, met om haar heen papa en mama. Ze laten met trots hun meisje zien en vertellen me hoe zij hier zijn gekomen. Hun meisje doet het nu goed, en omdat ze in de ochtend al gewassen is en is gevoed, ligt ze gedurende de reportage heerlijk te slapen. We maken daarom foto’s van haar plekje in de couveuse en erna mag ze heerlijk gaan buidelen bij mama. De verpleging hebben een bed op de kamer gezet, zodat papa en mama fijn samen met Julia kunnen knuffelen en rusten.
Na een klein uurtje is het tijd voor mij om te gaan, met een camera gevuld met mooie beelden van een idem pril gezinnetje. Lieve Julia, je bent een vechtertje, dat heb je al laten zien. Nu mag je in alle rust groeien en aansterken, met je liefste papa en mama om je heen!
Lieve Stefan en Elma, wat een eer om als eerste ‘vreemde’ jullie meisje te bewonderen, het ga jullie goed!
Warme groet,
Marieke
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.