Josh prematuur geboren met 32 weken, zwangerschapsvergiftiging, keizersnede, borstvoeding, sonde, CWZ

Josh

Josh prematuur geboren met 32 weken, zwangerschapsvergiftiging, keizersnede, borstvoeding, sonde, CWZ

 
Van de fotograaf:

Door mama Dionne word ik bij de ingang van het ziekenhuis warm welkom geheten. Papa en Josh wachten mij in de ziekenhuiskamer al op. Zowel papa, mama als Josh hebben er al zin in en de hele week uitgekeken naar de shoot. Ik als fotograaf ook.

Wat is het weer onwijs fijn om deze reportage in het ziekenhuis te mogen verzorgen, vanaf minuut één krijg ik positieve energie. Bij mama wordt 6 weken geleden zwangerschapsvergiftiging geconstateerd, hierdoor belandt ze in het ziekenhuis. 28 juli wordt de kleine Josh met een keizersnede gehaald, dysprematuur. Veel te klein voor de 32 weken, maar wat een kanjer en een vechter.

Tijdens de shoot is Josh 3,5 week oud, kijkt al helder uit z’n ogen en drinkt gulzig aan mama’s borst. Geniet van het warme gezin waarin je bent beland lieve Josh!

2 antwoorden
  1. Femke Hormes
    Femke Hormes zegt:

    Wat een mooie foto’s van mijn knappe neefje Josh! Ben super trots op hem zo klein en al zo sterk ??. En natuurlijk ook heel trots op mijn zusje Dionne en Djordy, het is allemaal niet niks met nog 2 kids thuis… hoop dat Josh snel sterk genoeg is om lekker met mama, papa, Loïs en Jovi mee naar huis te mogen. ?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.