Jos prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, CTG, spoedkeizersnede, sonde, vroeggeboorte

Jos


Jos prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, CTG, spoedkeizersnede, sonde, vroeggeboorte

Op dinsdagochtend mocht ik op bezoek bij Jos. Jos werd met 30 weken en 6 dagen geboren.

Op zijn geboortedag stond eigenlijk een gewone controle bij de verloskundige en daarna lekker winkelen op de planning, maar zijn moeder voelde al iets minder leven dan ze gewend was. Bij de controle werd besloten om voor de zekerheid een CTG te maken in het ziekenhuis in Venlo. En op basis daarvan werd besloten om toch maar naar Maastricht te gaan. Daar werd Jos ’s-avonds geboren met een spoedsectio. Na een weekje Maastricht was Jos al sterk genoeg om naar Venlo te gaan.

Tijdens de fotoreportage mocht Jos lekker in bad. Hij genoot van het warme water. En het was heel mooi om te zien hoe zijn papa en mama echt een team vormden.

Lieve Jos, groei maar goed kleine man. Ik wens je het allerbeste, samen met papa en mama.

————–

Van de ouders:

Op 7 augustus 2018 hebben wij kennis mogen maken met Karin in het ziekenhuis in Venlo. Ze kwam foto’s maken van onze zoon Jos die toen 5 en halve week oud was (bijna 36 weken). Karin ging helemaal op in haar werk en heeft op een creatieve manier dierbare foto’s weten te maken tijdens onze verzorgmomenten met Jos. Door deze fotoreportage zijn onze herinneringen aan het verblijf in het ziekenhuis en aan deze levensfase van Jos op een mooie manier vastgelegd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.