Joes, Nanne en Wiep

joes nanne wiep

Eind januari 2014 zijn Joes, Nanne en Wiep geboren met een zwangerschapsduur van 32 weken. Bijzonder om een drieling te mogen fotograferen namens de stichting Earlybirds Fotografie! Helemaal bijzonder als deze drieling in hetzelfde dorp wonen als ik! Toen ze bijna 4 weekjes oud waren mocht ik een reportage van ze maken.
Vanaf het moment dat ik de kamer binnenkwam in het ziekenhuis in Boxmeer zag en voelde ik hoe gewenst deze 3 kindjes zijn bij Jaap en Irma!

Joes en Wiep werden door hun papa en mama in de tummytub gedaan. Ik zag ze allevier genieten van dit moment! Het was voor Wiep de eerste keer dat ze gebadderd mocht worden omdat ze al die tijd nog in de couveuse lag. Daarna mochten ze met zijn drieën bij elkaar liggen en hebben ze heerlijk geknuffeld met hun papa en mama. Daarna was het tijd voor de voeding. Joes kreeg een flesje van papa, Nanne kreeg borstvoeding en Wiep kreeg via de sonde haar borstvoeding van de verpleegkundige. Fijn om ze weer zo te zien genieten van elkaar! Ondertussen mocht ik van dit alles mooie foto’s maken. Een mooie herinnering voor later!
Na een periode van ongeveer 6 weken in het ziekenhuis mochten ze eindelijk naar huis. Inmiddels ben ik alweer bij hen thuis geweest om daar een mooie fotoshoot van ze te maken! Mooi om te zien hoe snel ze groeien!

Lieve Irma, Jaap, Joes, Nanne en Wiep, ik wens jullie al het geluk toe! Geniet van jullie prachtige gezinnetje!

1 antwoord
  1. Renate
    Renate zegt:

    Wat een mooie drieling! zijn ze een- of twee eiig? Fantastisch dat ze tot 32 weken zijn blijven zitten en dat het met alle drie goed gaat. Veel geluk gewenst voor de ouders.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.