Jip prematuur geboren 34 weken sondevoeding

Jip

Jip prematuur geboren 34 weken sondevoeding

Op donderdag 31 augustus ontmoette ik Jip in het Catharina Ziekenhuis. Jip was vandaag een weekje oud en geboren met 34 weken zwangerschap. Wat een prachtig mooi kereltje lag daar in de couveuse. Alleen nog de sondevoeding houdt hem in de couveuse. Wat een klein en dapper vechtertje is dit zeg!

Eefje vertelde me dat ze net 2 dagen verlof had toen Jip zich al meldde. Vanwege een schotje in haar baarmoeder wist Eefje wel dat Jip wat eerder zou kunnen komen, maar na 34 weken had ze totaal niet voorzien! Ze zat de avond dat haar vliezen braken nog heerlijk bij haar ouders in de tuin. Samen grapjes maken over hoe ze waarschijnlijk tegen verwachting in gewoon de 40+1 zou halen. Maar Jip liet er geen gras over groeien. Die vond het hoogste tijd iedereen te ontmoeten.

Die avond werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Berry was nog aan het werk en is in sneltrein vaart richting het ziekenhuis gegaan. En de volgende dag, na een keizersnede, was kleine Jip er!

Ook de trouwerij stond nog op de planning. De dag dat Eefje 36 weken zwanger zou zijn en met een dikke buik het ja- woord zou geven. Die dag gaat zeker nog door, maar nu zonder die dikke buik en een prachtig klein mannetje rijker!

Lieve Eefje, Berry en de twee grote zussen van Jip. Geniet van jullie prachtige gezinnetje!! Er is niets mooiers dan dat!

Liefs,
Manoëlle

1 antwoord
  1. Carla Opsteegh
    Carla Opsteegh zegt:

    Wat een bijzonder verhaal zeg. Hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoontje en broertje Jip! Wat een prachtige naam zeg????Heel herkenbaar voor ons. Onze tweelingzoons Jip en Siem zijn met 34 weken en 1 dag geboren. Geniet van jullie prachtige gezin en alvast een hele mooie en liefdevolle bruiloft toegewenst! Groetjes Carla, Alwin, Bram☆, Jip en Siem.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.