Jetske

Jetske

 

Dit lieve kleine meisje is Jetske. Jeske is geboren met een termijn van 30 weken en 6 dagen. Femke de moeder van Jetske is met 27 weken opgenomen met zwangerschapsvergiftiging. Op 13 april is Jetske geboren middels een keizersnede in het AMC. Na 8 dagen is Jetske overgebracht naar het Waterlandziekenhuis in Purmerend. Sinds kort ligt ze niet meer in de couveuse. Het gaat goed met Jetske en ze wordt met de dag sterker. Naar verwachting mag Jetske eind mei met papa en mama mee naar huis.

******

De ouders:

16 juni is de datum dat ik uitgerekend was van Jetske. Maar door zwangerschapsvergiftiging ging het met haar en met mij niet zo goed en was het beter dat ze eerder gehaald werd, op 13 april. Dat was even schrikken, maar zodra ze uit de buik kwam begon ze meteen te huilen. Wat een opluchting!

Vanaf dag één heeft ze laten zien dat ze een vechtertje is. Inmiddels heeft ze geen zuurstofondersteuning meer nodig, is ze al voorbij de 2 kg en ligt ze in een wieg ipv. de couveuse. We kijken uit naar de dag dat ze naar huis mag en we heel veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.