J’Esmay

J Esmay

Mijn wens was een groot gezin als mijn gezondheid dat toeliet en de droom van mijn man was drie dochters. Onze dromen zijn met drie mooie dochters uitgekomen.

De oudste twee meisjes zijn zonder veel complicaties en op de natuurlijke manier ter wereld gekomen. De oudste, Quincy, is met 40.2 weken geboren (wel ingeleid) en woog 3710 gram. De 2e dochter, Charley-Myrthe is met 38.6 weken geboren (ook ingeleid) en woog 3840 gram.

Bij de zwangerschap van J’Esmay kreeg ik met 20 weken een longontsteking. Toen ik daarvan hersteld was, bleek ik zwangerschapssuiker te hebben en moest ik insuline gaan prikken. Op zaterdag 2 april kreeg ik koorts en kon ik geen eten meer binnen houden, ik was toen 30.2 weken zwanger. De verloskundige belde gelijk het ziekenhuis en ik werd opgenomen met een griepvirus, uitdroging en verhoogde bloeddruk. Nadat ik in het ziekenhuis vocht en glucose toegediend had gekregen mocht ik na een paar dagen toch weer naar huis met thuismonitoring.

Op zaterdag 16 april belde het ziekenhuis of ik toch weer wilde komen en werd opgenomen. Ik bleek zwangerschapsvergiftiging te hebben en kreeg longrijpingsprikken. Dinsdagochtend kreeg ik al rugweeën en woensdag, vroeg in de de ochtend, kreeg ik buikweeën. Ik werd toen aan het CTG gelegd en iets later op de ochtend is er besloten om een keizersnede te doen. Onze 3de dochter J’Esmay Carolynn is op 20 april 2016 om 11:56 uur geboren en woog 1825 gram, ik was toen 32.6 weken zwanger. Ze doet het goed en mag, als ze zelfstandig kan drinken, waarschijnlijk al snel naar huis.

Heel veel liefs Carolien

2 antwoorden
 1. Erik van schalkwijk
  Erik van schalkwijk zegt:

  Het gaat goed met mijn meiden ben echt super trots.

  Zo rare periode 3e dochter vroeg en de oudste naar een nieuwe school maar wat hadden we geluk dat de mei vakantie er was.

  Na zware periode toch een mooie tijd gehad.

  Veel liefs

  Erik

  Papa van de 3 meiden.

  Beantwoorden
 2. Hilda Keur
  Hilda Keur zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!!
  Geniet van jullie mooie meisjes!!
  Onze oudste kleindochter woog 1150 gram bij haar geboorte, ze is nu 17 maanden en doet het super, alles komt goed.
  Hilda Keur.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.