Jef prematuur geboren 29 weken

Jef

Jef prematuur geboren 29 weken

 

Lieve Jef,

Tot nu toe kregen we alleen maar aanmeldingen uit UZ Leuven (Gasthuisberg). Wat ben ik blij dat jouw mama en papa vanuit Heilig Hartziekenhuis Leuven ook hun weg naar Earlybirds gevonden hebben. Jij bent mijn eerste Earlybirdje in het ‘andere’ ziekenhuis van Leuven en hopelijk (al klinkt dat eigenlijk wat tegenstrijdig want ik wens niemand een premature baby toe) komen er nog meer.

En wat voor een Earlybirdje, een dapper manneke, kreeg ik voor mijn lens, je had de kaap van 1500 gram al bereikt. Je wordt dan ook omringd door zoveel liefde, niet alleen van je mama en papa, maar ook de mooie tekening van je zus Nele straalde heel wat warmte en kracht uit. Ik hoop dat je gauw naar huis mag, Jef!

Groetjes, Natasja.

***********

De ouders:

Lieve Jef,

Dikke tien weken voor 7 augustus was je er dan…  29 weken en 4 dagen was mama zwanger toen je met een keizersnede ter wereld kwam: veel te vroeg! Mama en papa wisten niet goed wat ze moesten verwachten. Spannende momenten, maar je bewees direct hoe klein maar dapper je was. Je huilde meteen toen je geboren werd. De CPAP was al heel snel niet meer nodig, je zoog op een tutje als de beste en na een tijdje lukte het verteren ook steeds beter. Je mocht al snel eens zelf een flesje proberen te drinken en ook dat lukte je meteen. Je bent onze kleine held!

Bijna 5 weken na je geboorte mag je naar een verwarmd bedje en weeg je bijna 2 kilo. Kleine, lieve Jef, we zijn zo fier op jou en kunnen niet wachten om je mee naar huis te nemen!

Mama, papa en Nele

Beste Natasja,

Jou willen we bedanken voor het prachtige portret dat je van Jefke maakte. Earlybird fotograaf zijn: het is geen gemakkelijke opdracht… Maar je doet dat fantastisch! Een warme ‘madam’ die ervoor zorgt dat je je onmiddellijk op je gemak voelt. Geen geforceerde foto’s noch gesprekken. Alles gebeurt spontaan en gemoedelijk. Duizend maal dank voor de prachtige herinnering aan de eerste weekjes van onze kleine man!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.