Jaysee prematuur geboren met 32 weken, Slingeland ziekenhuis, sonde, NICU, knuffelen

Jaysee

Jaysee prematuur geboren met 32 weken, Slingeland ziekenhuis, sonde, NICU, knuffelen

 
Door de fotografe:

Sinds lange tijd mocht ik weer een reportage maken voor Stichting Earlybirds. Het was een wat donkere vrijdagochtend en ik mocht naar het Slingeland ziekenhuis. Jaysee was al aangekleed toen ik binnenkwam. Een heel klein mooi meisje geboren met 32 weken. Haar papa en mama hadden in principe het badmoment uitgezocht voor de fotoreportage.

Maar Jaysee had die ochtend flink gespuugd en daarom werd er besloten dat het al genoeg was geweest die ochtend. Heel logisch, want het kost te vroeg geboren kindjes allemaal zoveel energie en het kleine meisje moest ook nog proberen wat uit haar flesje te drinken en ook dat vergt nog enorm veel kracht!

Na wat knuffels en bewonder momenten met papa en mama kreeg Jaysee haar flesje, deze ging niet helemaal leeg en dus mocht ze de rest via de sonde opmaken.

Terwijl de sonde zijn werk deed kreeg ze de gehaakte birdje en Nicu van haar papa. Dankbaar werden ze in gebruik genomen! Toen was het alweer tijd om te gaan want papa en mama hadden een gesprek met de kinderarts en dus mocht Jaysee lekker gaan slapen in haar bedje, het bedje waar zij vorige week voor het eerst in mocht slapen.

Met kleine stapjes komen zij er wel, 10 november is de streefdatum waarop papa en mama hopen dat zij hun prachtige meisje mee naar huis mogen nemen.

Ik wens jullie alle geluk en liefde voor de toekomst samen! En dat Jaysee maar een mooi sterk meisje mag worden, ze is al behoorlijk op de goede weg!
Liefs,
Claudia de Graaf

———————-

Door de ouders:

Voor ons is het een wondertje. Van af het moment dat we in blijde verwachting waren. Het was even schrikken dat ze met 32 weken gehaald moest worden. Het huilen bij de geboorte was al zo luid en duidelijk dat we wisten dat het een sterk meisje was. Ook in de eerste week op de NICU liet ze zien hoe sterk ze is en nu nog steeds gaat ze met sprongen vooruit. Het is ons mooie meisje, ons wondertje ❤️.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.