Eddy prematuur geboren met 26 weken, MST Enschede, cpap, couveuse, buidelen, sonde

Eddy

Eddy prematuur geboren met 26 weken, MST Enschede, cpap, couveuse, buidelen, sonde

 
Door de fotograaf:

“Op maandagochtend stap ik (mét mondkapje) het MST Enschede binnen en tref ik in de hal Wiebe en Karin. Samen lopen we naar de kamer waar hun zoontje Eddy ligt. Eddy is een speciale naam, want Eddy is vernoemd naar zijn overleden opa. Dat vinden zijn papa en tante heel speciaal, maar soms toch ook wel moeilijk.

Eddy is geboren na een zwangerschap van 26 weken en heeft, in de 8 weekjes dat hij er nu is, al heel wat meegemaakt! Hij ligt aan de cpap, hij heeft een longontsteking gehad, een darminfectie en een kleine hersenbloeding… En dan heeft hij ook al 7 bloedtransfusies gehad, kortom een klein vechtertje is het!!

Wanneer ik de kamer binnen kom, ligt Eddy heerlijk te slapen in de couveuse. Mama mag hem verzorgen en dan mag papa met hem buidelen. Even heerlijk huid op huid contact. Eddy geniet er zichtbaar van en slaapt lekker verder op de borst van papa! Echt mooi om te zien dit! Na een klein uurtje is het tijd om Eddy weer in de couveuse te leggen en verlaat ik het ziekenhuis.

Lieve Wiebe en Karin, wat fijn dat ik dit voor jullie mocht vastleggen. En lieve Eddy, wat ben je prachtig, groei maar lekker door zodat je snel met papa en mama naar al je broertjes en zusjes toe mag! Ik wens jullie alle liefde en geluk toe!”

Lieve groet
Anouk Masselink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.