Jayden & Mayson

Graag stel ik jullie voor aan de tweelingbroers Jayden en Mayson. Zij zijn op 12 augustus geboren na een paar spannende weken. Na een zwangerschap van 24 weken bleek dat hun moeder Sidney al ontsluiting had. Dat was schrikken, maar gelukkig kon een bandje geplaatst worden. Dat hielp. Daardoor bleven de jongens nog ruim vijf weken rustig zitten. Maar na een zwangerschap van 29 weken braken op 10 augustus de vliezen van Jayden. Van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem ging het met spoed naar Zwolle. Sindney kreeg weeënremmers en longrijping werd in gang gezet.
Toen op 12 augustus de weëenremmers werden gestopt ging het snel. Omdat Jayden in een stuit lag, werd besloten om de jongens te halen met een keizersnede. Doordat de keizersnede onder narcose plaats moest vinden, en Mayson al 30 seconden na Jayden werd geboren, had Mayson een slechte start. Maar eind augustus deden de beide jongens het al zo goed, dat ze  naar het ziekenhuis in Arnhem mochten.
Tijdens de reportage was Mayson niet helemaal fit. Om uit te zoeken waar hij last van had, werden er die middag wat onderzoekjes bij hem gedaan. Om hem niet verder te belasten lieten we Mayson lekker in zijn bedje. Hij liet de onderzoeken rustig over zich komen en liet me, net als zijn broer, een prachtig ‘lachje’ zien. Dat geeft goede moed. Ook buidelen met de jongens lukte deze middag helaas niet, maar Jayden mocht wel de fles proberen bij Sidney. En dat deed hij echt super!
Lieve Jayden en Mayson, ik wens jullie samen met papa en mama heel veel geluk en een zonnige toekomst!
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.