Merel & Maureen

Van de ouders:

Lieve Merel en Maureen,

“Geheel onverwachts werd ik op 16 juli wakker met gebroken vliezen en beginnende weeën, niet wetende dat ik diezelfde dag al mama zou worden.
Het was nog te vroeg dacht ik, ik was 31 weken en 6 dagen zwanger en dus 1 dag te vroeg om in ons regioziekenhuis te kunnen bevallen.
Daarom ging ik met de ambulance naar Zwolle. De bevalling is snel en goed verlopen en hierna verbleven jullie precies een week op de NICU, omringd door hele lieve zusters en artsen.

Merel, jij liet gelijk zien dat jij als kleinste meisje van 1625 gram heel sterk en pittig was. Je had direct al geen ademhalingsondersteuning nodig.
Maureen, jij als grote meid van 2015 gram had er ietsjes meer moeite mee maar je hebt dit super goed gedaan. Papa en mama zijn ontzettend trots op jou en je zus.

Na een week mochten jullie mee naar Blaricum, eindelijk dichtbij huis. Hier zijn jullie nog 4,5 week gebleven.
Op donderdag 25 augustus gingen we dan eindelijk naar huis. Jullie dronken al jullie flesjes al helemaal zelf waardoor de sonde niet meer nodig was.

Het is een hele pittige periode geweest maar wij mogen weten dat God voor jullie heeft gezorgd en dat ook blijft doen.

Lieve schatten, papa en mama zijn super trots op jullie. Jullie doen het fantastisch en wij genieten ontzettend van jullie.”

 

Van de fotograaf:

De meisjes deden het zo goed, dat we nog maar net op tijd de reportage konden inplannen. Een dag voordat Merel en Maureen mee naar huis mochten kwam ik langs in het TerGooi ziekenhuis in Blaricum om dit mooie gezin vast te leggen.

Eerst lekker in bad, toen samen even in de box en tijd voor de fles. En daarna…heerlijk slapen en voorbereiden op de komst naar huis.

Ik wens jullie veel geluk en liefde met elkaar!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.