Jaycee

Jaycee

 

Voor mijn 2e opdracht voor de stichting Earlybirds mocht ik naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch.
Daar lag een kleine jongedame op mij te wachten om op de foto gezet te worden 🙂

Baby Jaycee is met 31 weken geboren. De eerste week heeft ze doorgebracht in Veldhoven, een spannende tijd voor haar ouders. Maar nu ligt ze lekker dichtbij het huis waar ze straks heen mag. Jaycee is ondertussen wel sterker geworden maar haar moeder gaf aan dat ze soms even niet ademt en dan is ze in het ziekenhuis op een heerlijke veilige plek. Tijdens het maken van de foto’s verslikte ze zich maar ik zie hoe haar ouders rustig blijven en een verpleegkundige erbij roepen. Door hun rustige gedrag merk ik dat deze ouders al aardig wat spannende dingen hebben meegemaakt. Jaycee ligt daarna weer rustig mooi te zijn.

In de korte tijd dat ik er ben ontdek ik ook haar eigen willetje, iets dat ze van haar vader en haar moeder heeft mee gekregen gaven ze aan. Jaycee zal hun dus met regelmaat een spiegel voorhouden 🙂

Chantal en Luc, ik wens jullie heel veel geluk samen en dat ze snel gezond mee naar huis mag. Jaycee zal er zich later niets meer van kunnen herinneren, maar dankzij deze fotoshoot is er wel een blijvende herinnering. De fotoshoot verliep goed en de ouders van Jaycee gaven aan dat ze de fotosessie fijn vonden verlopen.

Groetjes, Hiske

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.