Jax prematuur 34 weken zwangerschapsvergiftiging verwarmd bedje

Jax

Jax prematuur 34 weken zwangerschapsvergiftiging verwarmd bedje

Na 34 weken zwangerschap kwam onze zoon Jax ter wereld nadat mama 2 weken in het ziekenhuis had gelegen vanwege een zwangerschapsvergiftiging.

Jax is een prachtig mannetje en wat zijn wij blij met de prachtige foto’s!! Bedankt Maureen! We vonden het super gezellig en zijn super blij met deze herinnering!

Liefs,

Thomas en Anne

********************

De fotograaf:

Zaterdag 10 oktober 2015 ging ik richting ’t Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Daar zou ik de kleine Jax gaan ontmoeten voor zijn eerste fotoreportage. Hij lag prinsheerlijk in zijn verwarmde bedje en een mooie ruime kamer. Het was een hele speciale dag want zou hij vandaag boven de 2 kilo uitkomen of niet? Hij heeft heel goed zijn best gedaan, met 40 gram heeft hij deze mijlpaal gehaald. Nu kan de temperatuur van zijn verwarmde bedje afgebouwd worden naar een normale temperatuur, dit alles ter voorbereiding om naar huis te kunnen.

En vandaag ging hij voor de tweede keer in bad en dit was de eerste keer dat Thomas & Anne dit alleen gingen doen. Dus een heel speciaal moment voor hem en zijn ouders. En wat genoot hij in het warme water. Hij ontspande en viel bijna in slaap zo lekker was het. Daarna was het heerlijk knuffelen tot het moment was aangebroken dat hij eindelijk mocht eten. Heel mooi die tedere momenten te zien tussen vader en zoon. Het drinken gaat elke dag beter en ook deze dag was er weer net iets meer op van de melk dan de dag ervoor.

Jax is een stoere baby die met heel veel liefde van zijn ouders op gaat groeien, daar ben ik van overtuigd! Ik wens Jax en papa en mama heel veel geluk!

Groet Maureen de Jonge

 

Groet

Maureen

1 antwoord
 1. Petra valk
  Petra valk zegt:

  Wat een mooie foto’s en lieve woorden.
  Ben als oma super trots op mn kleinzoon Jax en zelfs nóg trotser op zn papa en mama. … Ze doen het geweldig en weet zeker dat het Jax aan liefde en aandacht niet zal ontbreken.
  Xx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.