Jax

Jax prematuur geboren

Op woensdag 25 mei zijn wij na een echte spoedkeizersnede in verband met een loslatende placenta de supertrotse ouders geworden van onze prachtige zoon Jax!

Ondanks dat Jax veel te vroeg is geboren,met 28 weken en 5 dagen, had hij een goede start en werd hij gelijk naar het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis gebracht waar hij op de NICU lag. Na twee weken WKZ op de NiCu en medium-care mocht Jax al naar een ziekenhuis dichter bij ons in de buurt omdat alles naar omstandigheden zo goed ging.

Daar heeft het wel een poos geduurd voor de ademhalingsondersteuning afgebouwd kon worden en voor zijn voeding goed ging maar de laatste weken ging dit ineens heel erg goed. Op dit moment zijn wij na bijna 9,5 week ziekenhuizen dan ook heerlijk thuis aan genieten met z’n drietjes!

Het was ontzettend fijn om deze foto’s te laten maken! Het is een ontzettend spannende, emotionele en soms onwerkelijke tijd geweest en de foto’s zijn ons heel erg dierbaar! Het ging allemaal heel erg relaxed en wij konden ons helemaal op Jax richten en het is erg fijn dat we veel z’n drietjes op de foto staan!

Esmeralda, dank je wel voor deze mooie herinnering!

Lieve groet, Sebastian en Esther

*****************

De fotograaf:

Eenmaal aangekomen bij Jax zag ik allereerst een heel klein maar dapper mannetje, papa en mama zijn enorm gek met je en trots op je, dat was duidelijk. Ik maakte een aantal foto’s en wat bijzonder is, is dat je na twee weekjes al het WKZ mocht verlaten en nu op deze afdeling al helemaal zonder cpap! Wauw wat een sterk mannetje ben je! Af en toe wat dipjes, maar je herstelde buitengewoon.

Wat ik niet zal vergeten aan deze shoot is hoe je met gemak en zonder een spiertje in je gezicht te vertrekken de halve couveuse onder poepte: je voetjes, je benen, je rug, alles zat onder!

Jax, je bent een super sterk mannetje en ik zie de wilskracht in je kleine handjes en voetjes! Ga zo door en groei maar lekker verder!

Esmeralda

2 antwoorden
 1. Miranda de Vries
  Miranda de Vries zegt:

  Hoi Sebastian en Esther.
  Wat een super mooie foto’s van jullie prachtige zoon Jax.
  Heel veel geluk liefde en gezondheid toegewenst.
  Groetjes miranda de vries moeder van Didem.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.