Daley & Quinn prematuur 29 weken tweeling

Daley & Quinn

Daley & Quinn

Twee heerlijke mannetjes zijn Daley en Quinn en wat lijken ze op elkaar! Ze hadden bijna 30 weken bij mama mogen zijn, toen ze op 21 mei 2016 toch nog heel plotseling werden geboren. Deze twee stoere broers hebben een grote zus (10).

Bij de eerste echo waren papa en mama dolblij hun 1e te verwachten kleintje te zien rond stuiteren. Des te groter was de schrik toen bij de 2e echo bleek dat hun kleintje niet alleen was! Mama vertelt met een brede lach op haar gezicht: ‘Het is bijna niet voor te stellen, maar papa werd zo wit, alle kleur trok weg uit zijn gezicht!’ Ook de echoscopist was zeer verbaasd, hoe had ze dat nou kunnen missen? Nu kunnen ze er samen om lachen, toen was dat wel even schrikken. Al gauw waren ze bekomen van de schrik en keken uit naar hun beide meisjes…

Ja, je leest het goed. Zusjes zou hun grote zus krijgen en wat was ze daar blij mee! Maar ook dat liep anders, want de meisjes bleken stoere broertjes. In tweevoud! Dat viel niet meteen in goede aarde bij deze 10-jarige dame. Nu geniet ze natuurlijk volop van haar broertjes en is vreselijk trots op ze. Daley en Quinn deden het goed vanaf het eerste begin. Als ook Quinn goed blijft drinken mogen ze heel binnenkort mee naar huis. Want jee, wat duurt wachten toch lang!

Er werden meteen al toekomstplannen gesmeed, want wat kun je als ééneiige tweeling toch heerlijk allemaal mensen voor de gek houden! Mama begon er meteen maar mee en trok de mannen een zelfde outfit aan. De verpleging lachte hardop mee, wat een fijne ontspannen sfeer! En er schijnt een kenmerk te zijn aan één van de jongens, waarmee ze uit elkaar te houden zijn….

…ik heb het nog niet ontdekt! Ze hem op mannen, nog even dan kan het grote genieten echt beginnen!

Liefs, Rolinka

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.