Jasper en Maurits tweeling prematuur 31 weken

Jasper & Maurits

Jasper en Maurits

Wat een hectische maanden liggen achter ons en wat een hectische maanden zullen er ongetwijfeld nog gaan komen! In februari, op mijn eigen verjaardag, was de zwangerschapstest positief. Onze twee mannen zouden een broertje of zusje gaan krijgen. Bij de eerste echo in maart bleek echter dat het niet om één broertje of zusje ging, maar om twee. Ik bleek zwanger van een tweeling. De schrik en verbazing maakten gelukkig al snel plaats voor blijdschap en nieuwsgierigheid.

Helaas verliep de zwangerschap anders dan verwacht. Bij 29 weken en 3 dagen begonnen de weeën. Gelukkig kon een en ander geremd worden en met strikte bedrust hebben we de bevalling nog even uit kunnen stellen. Bij 31 weken en 6 dagen braken echter mijn vliezen en zijn Jasper en Maurits geboren. Veel te vroeg en veel te klein, maar erg dapper en sterk!

Afgelopen week kwam Ingrid van Earlybirds Jasper en Maurits fotograferen, ze waren toen 2,5 week oud. Een heerlijke, gezellige en ontspannen ochtend met als resultaat een prachtig aandenken aan deze bijzondere periode.
Ik ben ontzettend tros op al onze 4 zoons. Ze doen het stuk voor stuk ontzettend goed en ik hoop dat het niet lang meer zal duren voordat we met zijn zessen thuis kunnen zijn.

*********

De fotograaf:

Twee lieve kleine mannetjes lagen heerlijk bij mama te buidelen toen ik aankwam voor de fotoreportage, wat prachtig om te zien! Na het buidelen kreeg Jasper als eerste zijn flesje omdat hij het meeste geluid maakte. Daarna nog even knuffelen met mama want broerlief wil ook drinken! De jongens waren snel moe van het drinken dat kostte ze nog veel kracht. Aan het einde van de reportage lagen ze heerlijk te slapen in hun bedjes! Lieve Maurits en Jasper groei lekker door en geniet nog even van de rust in het ziekenhuis want eenmaal thuis willen jullie grote broers veel met jullie spelen!! Veel geluk jongens met elkaar en jullie gezin!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.