James

Van de ouders:

Jeetje James, wat wilde jij graag geboren worden! Niet alleen ben ik door de pil heen zwanger geworden, maar met 32 weken ben je ook nog eens geboren middels een spoedkeizersnee. Wat een rollercoaster!

Mijn zwangerschap van jou verliep eigenlijk hartstikke soepel. Ik had weinig last van zwangerschapskwaaltjes. In het derde trimester kreeg ik last van dikke voeten, maar (zo dacht ik) welke vrouw niet?! Tijdens een controle bij de verloskundige bleek mijn bloeddruk toch wat aan de hoge kant. Eenmaal in het ziekenhuis werd bevestigd: ik had zwangerschapsvergiftiging en werd per direct opgenomen. Dat hadden we niet verwacht!

In het ziekenhuis kreeg ik medicatie om mijn bloeddruk te verlagen. Gelukkig sloeg deze aan, waardoor wij al hoop kregen voor een eventuele monitorperiode thuis. Hier dacht jij anders over, want op 28 april 2022 liet de CTG-scan zien dat je het toch wat minder fijn had in mijn buik. Na een dag vol spanning werd ’s avonds toch besloten door de artsen dat het beter voor jou zou zijn om geboren te worden. Om 21:53 uur met een gewicht van 1410 gram was je daar dan!

Lieve James, wat zijn we trots op je. Na je geboorte maak je alleen maar goede stappen. Je weegt nu bijna twee kilo, ligt in een wiegje en hebt al uit mijn borst gedronken. Nu is het een kwestie van groeien, rusten en leren tot je mee naar huis kan. Wij kijken er enorm naar uit!

**Veel dank aan Earlybirds voor het verzorgen van deze fotoshoot. Ook veel dank aan onze fotograaf Tineke, die de mooiste beelden vastgelegd heeft.**

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.