Jake prematuur 29 weken spontaan bevallen couveuse

Jake

Jake prematuur 29 weken spontaan bevallen

Het zal je maar gebeuren … Tot dusver een heerlijke zwangerschap zonder complicaties, genieten van een fijne vakantie op Tenerife, thuiskomen en …

Spontaan bevallen met 29 weken zwangerschap.

Ondanks dat het ziekenhuis er alles aan gedaan heeft om de bevalling uit te stellen, mochten de inspanningen niet baten. Jake werd geboren en met 29 weken zwangerschap was dat toch echt heel erg vroeg. Onder begeleiding van een hele sterke papa en mama heeft Jake een paar medische tegenslagen overwonnen en gaat het iedere dag een beetje beter. Wat de reden is waarom de bevalling zich zo vroeg aandiende is nog steeds een raadsel. Maar papa en mama genieten zichtbaar van de tijd die ze nu al met hun zoontje mogen doorbrengen. Zet ‘m op Jake, dan mag je over een tijdje heerlijk met papa en mama naar huis.

Papa en mama vertellen:

Wauw wat een mooie foto’s. Wat een cadeautje om zulke prachtige foto’s van ons gezin te mogen ontvangen. We zijn Jill en Earlybirds heel dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt voor ons!

4 antwoorden
 1. Marijke van Tilborg
  Marijke van Tilborg zegt:

  Wat een prachtige foto’s, hopelijk is hij snel groot en sterk genoeg om met zijn lieve papa en mama mee naar huis te mogen.

  liefs uit Tilburg

  Beantwoorden
 2. kuijten
  kuijten zegt:

  gefeliciteerd met jullie zoontje ons eerste kleinzoon Hidde was ook 2maanden en 5 dagen te vroeg geboren met een gewicht van 1615 grqm en was 39 cm lang maar doet het nu super goed Hidde is nu 13 maanden oud en kruipt nu al en loopt aan het handje mee dus komt met jullie kanjer allemaal goed

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.