Jeremy prematuur 25 weken

Jeremy

Jeremy prematuur 25 weken

Je bereidt je voor op je zwangerschap, je koopt kleertjes, richt een kamertje in en je geniet van de eerste schopjes. Ook papa kon deze voelen vanaf de 20e week. Je wordt ouders over een X aantal weken en je besluit samen nog even te genieten tijdens een ontspannen vakantie in het buitenland. Je bent 25 weken zwanger… Ineens verandert alles en staat je leven compleet op z’n kop… Je kindje wordt met 25+ weekjes geboren in Kroatië. Er is niemand die je daarop kan voorbereiden….

Het overkwam Karin en Sebastiaan toen hun zoontje Jeremy op 9 juli van dit jaar werd geboren, ‘early labor’, zei de arts in Kroatië. Jeremy woog 800 gram bij zijn geboorte. Zeven weken lag hij daar in het ziekenhuis, inmiddels is hij zeven weken in Nederland. Hij drinkt zijn eigen fles! Een zeer sterk ventje met inmiddels een sterk eigen willetje.

Zijn papa deed vanaf hun vakantiebestemming een hartverwarmende oproep. Door de plotselinge en zeer gewenste komst van hun zoontje is er zoveel aan hen voorbij gegaan. Een reportage door Earlybirds Fotografie zou een lichtpuntje zijn in deze hectische en kwetsbare tijd. Ik heb ze ontmoet en wat een kanjers! Jeremy is zich heel bewust van de aanwezigheid van zijn papa en mama, tijdens het drinken van zijn flesje hield hij ze goed in de gaten. En over de dingen die hij niet zo leuk vindt, laat hij zich meteen duidelijk horen.

Mama vertelde dat hij zich bij de geboorte ook goed liet horen en dat was voor haar een positief teken! Rijeka is zijn 2e naam en die heeft hij niet voor niets! Het gaat heel erg goed met Jeremy! Hij is nu drie maandjes en verhuisde in die tijd van Kroatië naar Almere en daarna naar Lelystad. De laatste stap is naar huis! Hopelijk gaat dat heel snel gebeuren en kan het echte genieten beginnen.

Lieve, dappere Jeremy, je bent een mannetje van ‘wereld-formaat’!

Liefs Rolinka

3 antwoorden
  1. Floortje
    Floortje zegt:

    Prachtig! De foto’s zijn prachtig, de kleine man is prachtig en het gezin is prachtig. Het lezen van dit stuk geeft een brok in m’n keel en m’n hart loopt over. Dikke duim en een groot hart voor jullie!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.