Jael

Jael

Woensdag 12 november was ik weer eens op het MST Enschede voor de reportage te doen van Jaël, een heel mooi meisje van 35 weken. Zij was geboren met 32 weken op het MST maar vlak voordat ik zou komen moest Jaël vanwege verkoudheid en griepklachten een poosje naar het Isala te Zwolle. Maar deze week mocht Jaël gelukkig weer terug naar Enschede, en konden we alsnog de fotoshoot plannen. Papa en mama, broer Chase èn oma waren erbij! Oma vertelde dat ze in 10 maanden tijd er 3 kleinkinderen bij heeft gekregen, want de zus van mama kreeg een tijdje terug ook een kindje. Mooi dat ze samen kunnen opgroeien!

Het was leuk dat mama vandaag voor t eerst Jaël in bad mocht doen, en het ging heel goed en Jaël genoot zichtbaar van het warme water! Daarna een lekker flesje melk en Jaël kreeg het allemaal nog goed mee. Maar uiteindelijk kwam toch de slaap een beetje. Chase gaf zijn zusje nog een handje, wat een schatje.

Lekker slapen Jaël en heel veel geluk met papa en mama, broer en familie!

Groetjes, Perry Paulissen.

PS: later hoorde ik dat Jaël, vlak na de fotoshoot, weer ziek was geworden. Maar gelukkig hoefde zij niet weer naar Zwolle en kwam Jaël op kerstavond thuis bij haar familie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.