Jadorell prematuur geboren met 26 weken, AMC, sonde, vroeggeboorte

Jadorell

Jadorell prematuur geboren met 26 weken, AMC, sonde, vroeggeboorte

Op woensdag 14 augustus mag ik naar het AMC ziekenhuis om deze kleine man en zijn mama te fotograferen. Jadorell is geboren met 26 weken zwangerschap en heeft het heel zwaar gehad. Hij heeft iedereen doen verbazen met zijn vechtlust en is met recht een echte kanjer te noemen. Net als zijn mama overigens, die het liefst ieder moment van de dag bij hem is. Hij heeft de harten gestolen van alle dames op de afdeling, zo’n knap en lief mannetje.

Tijdens de reportage kijkt hij heel rustig om zich heen en opent hij zijn ogen steeds een beetje verder. Hij wordt verzorgd door zijn mama en geniet er zichtbaar van. Hij verliest zijn mama niet uit het oog en ze wordt getrakteerd op meerdere lachjes.

Wat een heerlijk tevreden en sterk mannetje, ik vond het heel bijzonder dat ik deze herinnering voor jou en jouw mama mocht maken. Sterk maar goed aan, lieve Jadorell!

1 antwoord
  1. Sandra
    Sandra zegt:

    Wat een lieve mooie kanjer en een prachtige mama! Wat zijn jullie sterk samen. Jadorell heeft zo ‘n geluk met zijn mama! Alle respect voor mama en haar liefde Heel veel geluk samen! Liefs!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.