Feike prematuur geboren met 31+ weken, MCL Leeuwarden, knuffelen, vroeggeboorte

Feike

Feike prematuur geboren met 31+ weken, MCL Leeuwarden, knuffelen, vroeggeboorte

Ik denk dat Feike het ondernemersbloed van zijn ouders in zich heeft. Hij besloot in de misschien iets rustiger zomervakantieperiode maar te komen, na een zwangerschap van nog net geen 32 weken.

Na een bevalling, waarbij het even snel doorpakken was, omdat Feike het allemaal niet zo prettig meer vond, was hij daar, het eerste kindje van Aukje en Siemon. Feike bleek een pittig mannetje en hij sloeg zich dapper door die eerste lastige periode heen. Al snel kon hij zonder ademhalingsondersteuning, was de rare blauwe lamp niet meer nodig en met wat hulp van medicatie versloeg hij een infectie.

Op de avond van het maken van de fotoreportage ging het super goed met hem. Misschien zelfs zijn laatste avond in het ziekenhuis, want hij was al bijna 72 uur “dipvrij” en hij drinkt met gemak zijn flesjes melk weg. Een heerlijk tevreden mannetje, die het helemaal naar zijn zin heeft wanneer hij lekker met zijn papa en mama kan knuffelen. Helder en onderzoekend kijkt hij de wereld in. Prachtig om te zien.

Lieve Feike, ik hoop dat je snel naar huis naar de vrachtwagens mag. Aukje en Siemon heel veel geluk samen met jullie stoere Feike toegewenst!
Lieve groet,
Regina Kappert

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.