Armando & Shirley prematuur geboren met 35 weken, tweeling, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, sonde

Armando & Shirley

Armando & Shirley prematuur geboren met 35 weken, tweeling, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, sonde

 
Op maandag 5 augustus mocht ik Armando & Shirley vastleggen. Het gaat al zo goed met Shirley, dat maandag nog de enige dag was dat ik ze samen kon vastleggen! Later deze dag zou Shirley namelijk naar huis mogen, dus extra bijzonder om het laatste badje in het ziekenhuis vast te leggen en ze toch nog samen er op te hebben.

Armando & Shirley zijn geboren met 35 weken. De moeder werd ingeleid op haar verjaardag en 2 dagen later werden de kindjes met een spoedkeizersnede geboren. Moeder kreeg namelijk zware zwangerschapsvergiftiging, dus moesten de kindjes snel komen. Het was heel erg mooi om te zien dat alle pijn en zorgen eigenlijk verdwenen door de liefde die de moeder voelde voor haar kindjes! Ze noemt haar kindjes het mooiste cadeau wat ze maar had kunnen krijgen.

Tijdens de shoot mochten de kindjes lekker in bad. Eerst even alleen, toen samen. Ze vonden het heerlijk! Eenmaal in bad werden beide kindjes heerlijk rustig. Na het badje weer aankleden in hele schattige kleertjes en lekker ingewikkeld in een doek. Warm en tevreden vielen beide kindjes al snel in slaap. Ze waren zo moe van het bad en van de shoot, dat ze zelfs voor hun voeding niet goed wakker werden. En dat schijnt vooral voor de kleine meid heel wat te zijn, gezien ze zich normaal wel laat horen voor haar voeding!

Het was mooi om jullie te ontmoeten Bianca, Dennis, Armando & Shirley! Mooi om de liefde voor jullie kindjes te zien. En zo leuk om te zien hoe Shirley echt al een prinsesje is die zich goed laat horen, ondanks dat ze de kleinste is. En dat Armando heerlijk ‘chill’ is. Ik hoop dat Armando het zo goed blijft doen en ook snel mee naar huis mag. Dan kunnen jullie thuis genieten van jullie wondertjes! Heel veel geluk en gezondheid gewenst.

Liefs, Samantha

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.