Ivy

Ivy

Fotograaf:

Op maandag 15 februari mocht ik Ivy fotograferen in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Deze sterke dame mocht de volgende dag al naar huis. Ouders hebben haar nog lekker even in bad gedaan tijdens de shoot. Krachtig dronk ze haar flesje leeg, klaar om met mama naar een kamer te gaan waar ze samen de laatste nacht in het ziekenhuis doorbrachten. Lieve Simone, Sven en Ivy, heel veel geluk en gezondheid samen!

Liefs Annemarie

Ouders:
Op zaterdag 23 januari 2016 is onze dochter Ivy geboren na een zwangerschap van 33 weken + 1 dag. Ik had een baarmoederontsteking en om te voorkomen dat de infectie bij Ivy zou komen moest ze geboren worden. Ze had het nog prima naar haar zin in mijn buik en het lukte de arts in het Erasmus MC niet om haar van de stuitligging naar de hoofdligging te draaien, dus werd het een keizersnede.

Na de bevalling deed ze het meteen al zo goed dat ze geen extra zuurstof o.i.d. nodig had. 2 dagen later werden we overgeplaatst naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam omdat ze te goed was voor de IC in het Erasmus. Daar heeft ze tot 16 februari gelegen en mocht ze met 36,5e week mee naar huis. De dag voor Ivy naar huis ging heeft Annemarie nog de mooie foto’s gemaakt in het ziekenhuis. Gelukkig waren alle draden van de monitor en sonde weg, dus konden er mooie plaatjes geschoten worden. We zijn erg blij met deze herinnering! Heel erg bedankt!

Liefs, Simone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.