Indy prematuur geboren met 35 weken, AMC, hielprik, nieraandoening

Indy

Indy prematuur geboren met 35 weken, AMC, hielprik, nieraandoening
Een tijd geleden mocht ik foto’s maken van Indy in het AMC. Het meisje was prachtig aan gekleed voor haar eerste fotoshoot. Gelukkig had ze een kamer voor haar alleen zodat haar ouders in alle rust voor haar konden zorgen.

Indy is geboren met 35 weken. Indy mocht naar huis, maar bleek na een zorgwekkende uitslag van de hielprik toch weer met spoed terug te moeten naar het ziekenhuis. Een enorme tegenvaller omdat haar ouders zo blij waren dat ze naar huis mocht. Tegelijk dankbaar dat de hielprik testte op dat geen wat niet goed bleek te zijn.

Na vele onderzoeken bleek Indy een zeldzame nieraandoening te hebben. Beide nieren zijn lek, wat betekent dat de toekomst onzeker en spannend zal zijn. De roze wolk, werd even lek geprikt, geen kraamvisite, niet pronken met je mooie kleine meid. Indy heeft een slechte weerstand en staat hoogstwaarschijnlijk nog vele operaties te gaan. Daar hadden haar papa en mama natuurlijk allemaal geen rekening mee gehouden. Al met al kwamen haar ouders op mij over, in de 1,5 uur dat ik ze mocht mee maken, als zeer sterk en positief. Stapje voor stapje vooruit en genieten van elk moment, dat is de insteek te zijn. Zoveel mogelijk bij elkaar zijn als gezinnetje en genieten van de trotse zus van Indy, die helemaal gelukkig is met haar mooi zusje! En natuurlijk van Indy, want wat een prachtig meisje is ze!

Lieve Geert-Wim en Jennifer, ik hoop het allerbeste voor jullie meisje! Hopelijk mag ze snel naar huis, en mogen jullie de draai gaan vinden met alle aanpassingen die daarbij komen kijken, maar wel met elkaar als compleet gezin!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.