Dylan prematuur geboren met 32 weken, WKZ, weeenremmers, longrijping, gebroken vliezen, Sint Antonius

Dylan

Dylan prematuur geboren met 32 weken, WKZ, weeenremmers, longrijping, gebroken vliezen, Sint Antonius
Deze mooie jonge man heet Dylan.  Dylan is geboren met 32 weken zwangerschap. Op de afdeling noemen ze Dylan ook wel ‘de mooie blonde man’. Want zeg nou zelf? Dit is toch ook een ontzettend mooi mannetje.

Na 30 weken zwangerschap kwamen ze erachter dat de mamma van Dylan weeën activiteit had. Ze werd opgenomen in het WKZ en kreeg weeënremmers en Longrijpingsprikken. Na 4 dagen verplichte bedrust in het ziekenhuis was alles weer rustig en mocht de mamma van Dylan weer naar huis. Ze waren er wel op voorbereid dat Dylan waarschijnlijk niet de volle 9 maanden in haar buik zou doorbrengen.

2 Weken na de ziekenhuis opname besloten de pappa en mamma van Dylan naar een open dag te gaan in het Sint Antonius in Nieuwegein. Ze woonde verschillende lezingen bij waaronder een lezing waarbij werd verteld hoe je kunt herkennen dat de bevalling is begonnen. Eenmaal thuis aangekomen voelde de mamma van Dylan de zojuist uitgelegde ‘Plop’ van het breken van de vliezen.. De bevalling was begonnen!… Ze haasten zich naar het Sint Antonius waar niet veel later de kleine mooie blonde man, Dylan, werd geboren. Gelukkig deed Dylan het erg goed, wel moet hij nog even een tijdje in het ziekenhuis blijven totdat hij sterk genoeg is om naar huis te gaan. Gelukkig duurde het moment van naar huis gaan na de reportage niet lang meer. Een dag na de reportage mocht Dylan al mee naar huis met zijn pappa en mamma.

Lieve Dylan, wat fijn dat ik jou en je ouders heb mogen leren kennen, wat ben je toch een mooi en sterk ventje! Lieve mamma en pappa van Dylan, wat zagen jullie er trots uit, en ook terecht! Geniet van jullie mooie gezinnetje!

Liefs,
Marjolein van der Rijst

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.