Inaya

Inaya

 

Sommige ouders krijgen wel erg veel te verduren. Voordat Inaya geboren werd, hebben haar ouders al twee kindjes verloren, een dochtertje met 27 weken en een zoontje met 30 weken zwangerschap in verband met zwangerschapsvergiftiging. Ook bij Inaya kreeg de moeder weer zwangerschapsvergiftiging!

Inaya werd met 27 wk geboren maar al gauw bleek dat zij een darmafwijking had en is daar al 2x aan geopereerd. Hoewel Inaya al vlak na haar geboorte was aangemeld voor een Earlybirdreportage kwam het door alle tegenslag er maar niet van om de reportage ook daadwerkelijk te plannen. Inmiddels ligt Inaya al ruim 4 ½  mnd in het WKZ en zag het er naar uit dat ze eindelijk mee naar huis mocht, dus toch gauw een reportage gepland die gelukkig nu door kon gaan.

Maar helaas moet ze in verband met een trombosebeentje toch weer langer in het ziekenhuis blijven! Ondanks alles waren haar ouders positief gestemd en overduidelijk trots en verliefd op hun kleine meid! Ik hoop dat ze gauw naar huis mag of misschien nu al is,  en wens haar en haar ouders heel veel geluk met hun mooie meisje!

Liefs, Tineke Giesbers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.