Hugo & Merel prematuur tweeling HELLP syndroom zwangerschapsvergiftiging

Hugo & Merel

Hugo & Merel prematuur tweeling HELLP syndroom zwangerschapsvergiftiging
Met 30 weken zwangerschap werd mama opgenomen in het ziekenhuis in Nijmegen wegens het HELLP syndroom en zwangerschapsvergiftiging. Na twee weken werd mama te ziek en werd besloten om jullie geboren te laten worden.

Jullie zijn geboren met een keizersnede. Jullie deden het meteen erg goed en hadden geen beademing nodig.
Na 5 dagen mochten jullie samen met mama het Radboud verlaten en kregen jullie een mooi plekje op de neonatologie in Enschede. Ook hier doen jullie het geweldig goed en groeien jullie flink.

Marieke, bedankt voor de waardevolle fotoreportage van ons gezin.

Liefs Leonie, Niek, Elle en Fiene.

*******

De fotograaf:

Op 5 februari 2016 had ik de eer om deze prachtige tweeling te fotograferen. Hugo en Merel zijn met 32 weken geboren, op de dag van de shoot waren ze een kleine 2 weken oud.

Vandaag mochten ze voor het eerst in bad, helaas waren ze nog te klein om ze samen te laten badderen. Hugo vond het heerlijk en Merel moest er even aan wennen. Gelukkig kon mama Merel goed gerust stellen.

Vervolgens mochten ze lekker tegen papa en mama aanliggen (buidelen), Hugo was al snel in dromenland. Grote zussen Elle en Fiene zijn super trots op hun kleine broertje en zusje en hopen dat ze snel naar huis mogen komen.

Dit was mijn eerste reportage voor Stichting Earlybirds, ik vond het ontzettend mooi om te doen. Lieve Niek en Leonie, ik wil jullie heel veel geluk wensen met jullie gezin! Jullie hebben een prachtige tweeling. Nu lekker gaan genieten met z’n 6en!

Liefs Marieke Bakker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.