Haylee Grace prematuur 34 weken zwangerschapsvergiftiging

Haylee-Grace

Haylee Grace prematuur 34 weken zwangerschapsvergiftiging

De ouders:

Lieve Steffie!

We zijn zo blij dat je die zondag naar ons toe kon komen om foto’s te maken van onze kleine meid. We kijken nog steeds met verliefde ogen naar elke foto die gemaakt is en zijn super blij met het album van Earlybirds! Lieve Steffie je bent echt een geweldig mooi mens met een groot hart en het werk dat je doet is zo bijzonder! Ik hoop dat je nog veel ouders net zo gelukkig mag maken als dat je ons gemaakt hebt.

Liefs mama en papa van Haylee-Grace

**************

De fotograaf:

Op een zondag namiddag ga ik langs bij kleine Haylee-Grace van 6 dagen oud. Ze werd na een zwangerschap van 34 weken geboren omdat haar mama zwangerschapsvergiftiging had. Haar geboorte kon gelukkig een aantal weken worden uitgesteld doordat mama in het ziekenhuis opgenomen was. Door de zwangerschapsvergiftiging weegt ze met haar 1470 gram wat minder dus ze moet de komende tijd nog goed gaan groeien, maar ze doet het nu al hartstikke goed. Een dag voor de reportage werd ze al overgeplaatst van de NICU naar de medium care: een heel goed teken!

Ik tref een hele trotse papa en mama en een prachtig klein meisje. Terwijl ik haar bewonder verschijnt er op haar gezichtje een grote lach, erg aandoenlijk! Ik begin de reportage dus met hele lieve portretjes van de kleine meid terwijl ze zo lekker ligt te dromen in de couveuse. Daarna mag ze fijn buidelen bij mama. Papa, mama en Haylee-Grace genieten er overduidelijk alle drie heel erg van. De liefde straalt er vanaf! Op Haylee-Grace’s gezichtje is telkens weer een mooie lach te zien en zo steelt ze natuurlijk de show! Het is heel lief om te zien en ik vind het erg fijn om te kunnen vastleggen, want dit soort foto’s hebben ouders heel erg graag!

Ook na de reportage blijft Haylee-Grace het goed doen, ze mag al snel in een warmtebedje en niet lang daarna wordt ze overgeplaatst naar een ziekenhuis dichter bij huis. Als ze een maand oud is weegt ze precies 2000 gram en mag ze met papa en mama mee!

Lieve Cathlin, Rick en Haylee-Grace, wat was het mooi om jullie te mogen vastleggen. Bedankt voor jullie lieve woorden, ben erg blij dat ik dit voor jullie heb mogen doen. Ik wens jullie samen het allerbeste toe!

Liefs,
Steffie van den Akker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.