Guus prematuur 33 weken

Guus

Guus prematuur 33 weken

Na 2,5 maand even geen earlybirdje hebben kunnen fotograferen, mocht ik dit keer naar de kleine Guus. Guus werd geboren met 33,4 week in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Omdat het niet goed ging met hem, werd hij al gauw overgeplaatst naar het LUMC voor intensievere zorg. Nadat hij daar zo’n 1,5 week lag, ging het zo goed met hem, waardoor hij weer werd overgeplaatst. Dit keer naar het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. In 2 weekjes tijd, is meneer 3 keer verhuisd. Pittig hoor voor zo’n klein mannetje en natuurlijk ook voor zijn papa Sven en mama Madicken.

Nu Guus van alle slangetjes en zo af was, mochten ze lekker knuffelen, voeden en verzorgen. Vlak voordat ik mijn camera pakte om te beginnen, kwam een verpleegkundige melden dat Guus gepromoveerd werd. Hij mocht naar de wiegenkamer. Wat een kanjer dit 2 weken oude kereltje!! De dag dat Sven en Madicken hun mannetje mee naar huis mogen nemen, komt steeds dichterbij. Guus is daar zelf ook wel blij mee denk ik, want ik werd getrakteerd op meerdere lachjes! Heerlijk!

Lieve Guus, groei maar goed door, zodat je met papa en mama mee naar huis mag. Ze kunnen niet wachten 🙂 Sven en Madicken, bedankt voor de gezelligheid!! Ik wens jullie heel veel geluk met zijn drietjes!!

Liefs Rianne

****************

De ouders:

Na de plotselinge geboorte van Guus was dit een superleuke ervaring. Mooi om wat beelden op “afstand” te hebben van een lastige periode voor ons en moeilijke start voor Guus.

Rianne bedankt voor de super mooie foto’s en gezelligheid tijdens de shoot!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.