Laurie prematuur 31 weken

Laurie

Laurie prematuur 31 weken

Na ruim 31 weken in de buik van mama te hebben vertoefd, kon Laurie niet langer wachten. Ze zou en moest de wereld gaan verkennen! Helaas geeft dit wel wat extra stress en onzekerheid bij haar ouders. Maar ja, als ik zie hoe ze erbij ligt in het ziekenhuis, dan doet ze het gewoon heel erg goed.

Niet meer in een couveuse, maar in een gewoon bedje ligt ze als een klein prinsesje heerlijk te slapen als ik aan kom. Maar het slapen is al snel voorbij. Nieuwsgierig wil ze alles wat om haar heen gebeurt opnemen. En dat is niet altijd even handig… Vooral niet als je moeder je probeert te leren uit een flesje te drinken waarbij je er dan ook nog aan moet denken dat je adem moet halen… Dan maar even een doekje op het hoofd om de afleidingen te verminderen 😉

Julia en Michiel, ik vond het heel leuk om van jullie en Laurie foto’s te mogen maken. Jullie kwamen zo ontspannen over, dat is echt bijzonder in omstandigheid waarin we elkaar hebben leren kennen. Mooi vond ik te zien hoe gelukkig jullie met elkaar zijn en met Laurie!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.