Floris prematuur geboren met 33 weken, MMC, weeenremmers, longrijping, bedrust

Floris

Floris prematuur geboren met 33 weken, MMC, weeenremmers, longrijping, bedrust

 
“In de nacht van 1e op 2e Pinksterdag kondigde Floris zich voor het eerst aan. Met weeën en ontsluiting werd Wieteke op 10 juni jl. opgenomen in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven vanwege de specialisatie op het gebied van te vroeg geboren baby’s op advies van onze verloskundige. Met weeënremmers, longrijpingsprikken en bedrust is er alles aan gedaan om de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen.

Na een week met onregelmatige weeën was Floris toch te nieuwsgierig en is hij op 15 juni jl. geboren. Het is enorm schrikken omdat wij gedacht hadden dat hij ‘af’ zou zijn, niet wetende dat hij zo vroeg al vele hobbels heeft moeten nemen en nog een weg te gaan heeft. Gelukkig zijn wij hier in de beste zorgzame handen.

Wat zijn wij dankbaar dat Mieke als vrijwilliger van Stichting Earlybirds ons met z’n drieën in het ziekenhuis heeft vastgelegd zodat wij, zodra deze rollercoaster voorbij is, een mooie herinnering hebben waar wij op terug kunnen kijken terwijl Floris dan alweer een mooi sterk menneke zal zijn!

Adriaan en Wieteke van Straten”

————–

Van de fotografe:

Lieve Wieteke, Adriaan en Floris, wat een avontuur voor jullie. Kleine Floris die, voor zover bekend, zonder aanwijsbare reden, al met 33 weken de wijde wereld in wil. Gelukkig een puntgaaf en sterk kereltje. Hij komt er wel!

Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid en een heel mooie tijd samen.
Lieve groet en een knuffeltje voor Floris, Mieke.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.