Felin prematuur geboren met 30 weken, MMC Veldhoven, spoedkeizersnede, sonde, Jeroen Bosch ziekenhuis

Felin

Felin prematuur geboren met 30 weken, MMC Veldhoven, spoedkeizersnede, sonde, Jeroen Bosch ziekenhuis

 
Na een probleemloze zwangerschap waarin we optimaal konden genieten, kwam daar op zaterdag 15 juni, bij een zwangerschap van 30 weken, ineens verandering in. ‘s Ochtends ineens bloedverlies, maar met de kleine ging gelukkig alles goed. We werden voor controle naar het ziekenhuis gestuurd, waar bleek dat de placenta toch laag lag. Een nachtje ter opname, wat rustiger aan doen en wat vaker controle was het resultaat.

Een half uur na de opname werd het bloedverlies heviger en begonnen de weeën. In anderhalf uur tijd was het bloedverlies helaas nog heviger geworden en werden we met spoed naar het MMC in Veldhoven gebracht. Wat een dag, waarin we ‘s ochtends nog niet eens nadachten over een bevalling, was de kans groot dat ons kindje al geboren ging worden.

Nadat we anderhalf uur in Veldhoven waren, was er teveel bloedverlies, waardoor er besloten werd tot een spoedkeizersnede. Om 21.56 werd onze dochter Felin geboren, op dat moment nog zonder naam, want de meisjesnaam waren we nog niet over uit. Vanaf het begin deed Felin het super goed en na 4 dagen mocht ze al overgeplaatst worden naar ons eigen ziekenhuis. Ze doet het nog steeds super goed en over een aantal weekjes hopen we lekker naar huis te mogen.

Mieke kwam foto’s maken namens Earlybirds, waarbij het eindresultaat prachtig is geworden en we een mooie herinnering hebben. Dankjewel!

Groetjes,
Nick en Karlijn

—————–

Van de fotografe:

Lieve Karlijn, Nick en Felin,

Wat een heftige start! Gelukkig is jullie meiske een echte kanjer, die jullie weer heeft laten genieten na alle angst.

Ik wens jullie geluk, gezondheid en heel veel rust na deze hectische tijd.
Lieve groet en een knuffeltje voor Felin, Mieke.

6 antwoorden
  1. Annemieke
    Annemieke zegt:

    Wat een spannendetijd hebben jullie gehad. Maar nu kunnen jullie gaan genieten van de kleine meid FELIN. Hartelijk gefeliciteerd opa en oma. Ook de pappa en mamma gefeliciteerd. Gr. Annemieke van der Linden.?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.