Fleur prematuur geboren met 35 weken en 6 dage, Spaarne ziekenhuis Haarlem, zwangerschapsvergiftiging, buidelen, flesvoeding

Fleur


Fleur prematuur geboren met 35 weken en 6 dage, Spaarne ziekenhuis Haarlem, zwangerschapsvergiftiging, buidelen, flesvoeding

Op 11 augustus ben ik naar het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem afgereisd om de lieve Fleur te fotograferen. Nadat haar moeder 4 weken in het ziekenhuis lag met zwangerschapsvergiftiging, is er besloten om Fleur met 35+6 weken te halen. Ze maakte het goed, maar met een geboortegewicht van 1710 gram moest ze wel even in het ziekenhuis blijven. Toen ik haar ontmoette, was ze 11 dagen oud en al aangesterkt tot 1740 gram. Wat een lief vechtertje, die Fleur!

Bij aankomst waren Fleur en haar moeder aan het genieten van een buidelmomentje. Ik pakte mijn camera er snel bij, maakte wat foto’s van het verschonen – Fleur kreeg een leuke outfit aan – en daarna was het tijd voor een heerlijk flesje. Ze deed af en toe haar ogen open voor de foto, maar viel vrij snel heerlijk in slaap.

Het is zo bijzonder om in een kamer aanwezig te zijn waar zoveel liefde heerst. De ouders van Fleur voor hun dochtertje, voor elkaar en voor hun gezinnetje. Intussen is Fleur alweer thuis en weegt ze 2120 gram. Met zulke lieve ouders gaat ze een onwijs mooi en liefdevol leven tegemoet. Ik wens ze alle geluk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.