Finn prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, groei achterstand, St. Jansdal Harderwijk

Finn

Finn prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, spoedkeizersnede, zwangerschapsvergiftiging, groei achterstand, St. Jansdal Harderwijk
Lieve Finn, wat was je klein! Ik schrok er zelfs een beetje van, ik heb als Earlybirds fotograaf vaak kleine kindjes gezien, maar door een groei achterstand in de buik van je mama kwam je veel te klein ter wereld. 1 kilo, ongelooflijk!

De shoot was erg leuk! Ik voelde me direct op me gemak bij Jurijn en Tessa. Wat een lieve mensen. Ze gingen ook zo goed om met Finn. Finn was al een maandje oud en is 2 weken na zijn geboorte overgebracht naar het Moeder & Kind centrum in Harderwijk. Onwijs fijn voor de ouders want nu kunnen ze lekker vaak naar hun kleine vent toe maar af en toe ook thuis even bijkomen. Finn is geboren bij 32 weken en moest door een spoed keizersnede ter wereld komen. Tessa kreeg een zwangerschapsvergiftiging wat zorgde voor een groei achterstand van 4 weken. Eigenlijk was Finn dus 28 weekjes oud bij zijn geboorte.

Finn mocht heerlijk in bad waar hij een beetje aan moest wennen in het begin, maar al snel genoot hij ervan. Daarna kreeg hij heerlijk het flesje. Wat knap, zo klein en nu al 8 flesjes per dag!

Lieve Jurijn & Tessa, ik heb bewondering voor jullie. Ik weet dat jullie ‘geen keuze’ hebben, maar het vaak loslaten van je kindje om naar huis te gaan is niet makkelijk. 26 januari mag jullie kleine man als het goed is naar huis, op je uitgerekende datum. Heel bijzonder! Bedankt dat ik deze shoot voor jullie mocht maken. Geniet nog maar vaak van de foto’s maar bovenal van jullie kanjer Finn.

Liefs,
Everdien

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.