Ferre

Ferre

Lieve Ferre,

Wat een knappe, mooie jongen ben je. Je besliste om wat vroeger op deze wereld te komen, maar wat doe je het goed. Je mama en papa zijn super trots op je, hun vechtertje. Helemaal vertederd ben ik als je bij mama aan de borst mag. Jullie moeten samen nog wat zoeken, maar de liefde en warmte die dit moment uitstraalde belooft een heel mooie toekomst voor je.

Liefs,

Natasja.

****

Van de ouders:

Goed voorbereid en ons bewust van de risico’s voor zowel mama als baby zijn we vol goede moed aan dit verhaal begonnen. De zwangerschap was zwaar omwille van bloedingen en vele controles en opnames. Na een scheurtje in de vliezen is er geprobeerd om nog te wachten tot 34 weken, maar na bloedklonter vorming aan de placenta is ons mannetje op 30 weken en 6 dagen geboren. Alles was ondanks de vroege geboorte goed voorbereid en Ferre heeft de voorbije periode goed kunnen profiteren van de uitgebreide zorgen bij de afdeling NICU van UZ Leuven.

Onze kleine man dikt snel aan en groeit goed. Enkele weken geleden is hij vroeger dan verwacht aan de borst beginnen te drinken en buiten een mindere week omwille van infecties gaat hij snel vooruit. Geen infusen meer, enkel nog de voedingssonde die binnenkort weg mag. Na een periode in een gesloten couveuse ligt hij nu in een open couveuse en mag hij binnenkort in een echt bedje. Alweer een stapje dichterbij huis, iets waar wij enorm naar uitkijken.

De fotoshoot is een leuke herinnering aan een mooie maar ook drukke en zware periode. Bedankt aan zowel de organisatie als de fotograaf voor deze mogelijkheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.